tatlidede

Silahlı saldırıya uğrayan muhtar hayatını kaybetti

Şanlıurfa'ya bağlı Siverek ilçesinin kırsal Zincirliçay ( qubakalo kâfirilyas) Köyünde muhtarlık yapan İlhan Kırtay kendisine kurulan pusu sonucunda hayatını kaybetti.
  • 14.03.2021 10:21
Silahlı saldırıya uğrayan muhtar hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen ancak uzun süreden beri devam eden bir hüsumet sonucunda kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğrayan muhtar yaşamını yitirdi.

Zincirliçay Mahallesi Muhtarı İlhan Kırtay (51), Siverek-Diyarbakır karayolu 25. kilometresinde, kendisine ait ve yakınlarının işlettiği tesisten otomobiliyle çıktığı sırada, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Ağır yaralanan Kırtay, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Jandarma ekipleri, olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olayın ardından ilçeye giderek hayatını kaybeden Kırtay'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Erin, silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için gerekli talimatları verdiğini ve geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını söyledi.

Vali Erin, daha sonra Kaymakam Hasan Ongu, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Deniz ve diğer ilgililerle görüşerek bilgi aldı.

Editör: Nezir Güneş

Yorum Yaz