matesis
dedas

Kara yollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması istendi.
  • 23.11.2023 11:06
Kara yollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam-Kahramankazan kavşakları 1-2. kilometrelerindeki Hamamçayı Köprüsü'ndeki hasar sebebiyle İstanbul istikametinde banket ve ilk şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer iki şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Ümraniye-Şile yolunun 12-13. kilometrelerindeki köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki platformunda sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla şerit aktarımı yapılıyor.

Konya-Antalya yolundaki Demirkapı Tünellerinin Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11, Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 47-52. kilometrelerinde yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Ordu-Giresun yolunun 15-18. kilometrelerinde (Havaalanı-Piraziz kavşakları) üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Pirahmet-Kale-Bayburt yolunun 3. kilometresinde (Arzular mevkisi) aydınlatma çalışması sebebiyle ulaşım saat 17.00'ye kadar tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-3. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü devam ediyor.

İLKHA

Yorum Yaz