matesis
dedas

Kocaeli için Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları! 7 Nisan Kocaeli İŞKUR işçi alımı ne zaman açıklanacak?

Sağlı Bakanlığı 10 bin işçi alımı için kura çekimleri il il yapılmaya başlandı. Kura çekimlerinin ilki dün gerçekleşirken kalan iller içinde bugün devamı ediliyor.. 6 Nisan'da bazı iller için kura çekimi yapılmasının arından adaylar büyük bir heyecanla kura çekimleri sonuçları merakla araştırılmaya başlandı. Kura çekimlerinin arından adaylar il il asıl ve yedek listelerini belli olmaya başladı. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı Kura çekim sonuçları açıklandı mı? Kura sonuçlarına neren bakılır? Kocaeli için kura sonuçları açıklandı mı? Kocaeli İŞKUR Sağlık Bakanlığı asıl listesi açıklandı mı? Kocaeli Yedek liste açıklandı mı? İşte Kocaeli Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları sorgulama ve bilgiler...
  • 07.04.2022 16:58
Kocaeli için Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları! 7 Nisan Kocaeli İŞKUR işçi alımı ne zaman açıklanacak?

Sağlı Bakanlığı 10 bin işçi alımı için kura çekimleri il il yapılmaya başlandı.

Kura çekimlerinin ilki dün gerçekleşirken kalan iller içinde bugün devamı ediliyor...

6 Nisan'da bazı iller için kura çekimi yapılmasının arından adaylar büyük bir heyecanla kura çekimleri sonuçları merakla araştırılmaya başlandı.

Kura çekimlerinin arından adaylar il il asıl ve yedek listelerini belli olmaya başladı.

Peki 2022 Sağlık Bakanlığı Kura çekim sonuçları açıklandı mı? Kura sonuçlarına neren bakılır? Kocaeli için kura sonuçları açıklandı mı? Kocaeli İŞKUR Sağlık Bakanlığı asıl listesi açıklandı mı? Kocaeli Yedek liste açıklandı mı?

İşte Kocaeli Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları sorgulama ve bilgiler...

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara'da 6-7 Nisan 2022 tarihinde 09:00 – 18:00 tarihleri arasında gerçekleşmeye devam ediyor.

İŞKUR ekranı ile iscisonuc.saglik.gov.tr'de ekranı üzerinden 6 Nisan 2022 tarihinde çekilen kura sonuçları isim listesi sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

KURA SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası 6-7 Nisan tarihlerinde yapılacak. Kura çekilişi Bakanlığın YouTube sayfasında yayınlanıyor. 6 Nisan kura çekimi 18.00 itibarıyla tamamlandı ve gözler 7 Nisan çekilişine çevrildi.

Kalan iller için kura çekimi 7 Nisan 2022 (bugün) saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

06 Nisan 2022 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılan iller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir.

Kura çekilişi saat 09:30'da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.

07 Nisan 2022 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Kura çekilişi saat 09:30'da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN İZLENİR?

İl ve mesleklere göre ilan edilen kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday için kura ile yerleştirme işlemi, Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda 06-07 Nisan 2022 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşecektir.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR? 

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor.

Kura sonuçları aynı gün saat 22.00'den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr adresinde yayınlanacak.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? 

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı kurası 6-7 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube sayfasında yayınlanıyor. 6 Nisan kura çekimi tamamlandı ve gözler 7 Nisan çekilişi başladı.

İşte Kocaeli sonuçları:

Yorum Yaz